Adverteren op LED schermen

Adverteren op LED schermen

LED schermen bieden uw bedrijf door de indrukwekkende combinatie van licht en beweging een grotere aandachtswaarde. Uw doelgroep ziet u dus beter en van een grotere afstand. Dit kan zijn langs snelwegen, voetbalstadions of tijdens evenementen, bijna overal wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van LED schermen.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat LED schermen niet alleen meer aandacht trekken, maar ook dat de boodschap beter wordt onthouden. Dit betekend dat uw advertenties of meldingen effectiever zijn.

Wij werken samen met betrouwbare partners zodat wij uw evenement kunnen voorzien van grote LED schermen. Samen met u verzorgen wij de complete content op deze schermen om er voor te zorgen dat de bezoekers van het evenement of passanten altijd de juiste boodschap kunnen ontvangen.

LED inzetten voor evenementen

Heeft u een evenement of een activiteit waar u een LED scherm of LED Wagen wilt inzetten? Dat kan! Bij ons heeft u de mogelijkheid om uit diverse opstellingen een keuze te maken om uw evenement of activiteit in te zetten voor ondernemers uit uw regio. Dit vergroot niet alleen de meerwaarde maar verkleint ook de afstand tot de regionale ondernemers of gemeenten. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat wij uw evenement of activiteit sponsoren, zo heeft u zelf geen kosten aan de LED Schermen of LED Wagens. Wij verzorgen alle advertenties en content van ondernemers uit de regio, ook uw eigen content wordt dan op deze schermen gepresenteerd. Heeft u interesse gekregen in één van onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Onze Partners: