Advertising Display

Advertising Display

Deze schermen zijn ideaal bij het gebruiken van openbare ruimtes. Een product aanprijzen tussen honderden andere, Nieuwe producten in de kijker zetten, ... Het gebruik van deze 10" POS is eindeloos. Verder zijn deze schermen perfect om als MeetingRoom Booker te gebruiken. Het OS is android, waardoor je een grote vrijheid hebt om een eigen bookingroom systeem te gebruiken. Vraag naar onze demo!

Plug and Play

Updaten kan simpel door video's of afbeeldingen op een USB-stick te zetten, deze daarna gewoon insteken en wachten tot de data geïmporteerd is. Er zijn dus geen extra hardware of kabels nodig om uw scherm up te daten met nieuwe content.

24 / 7 Gebruik

Deze schermen zijn gemaakt met commercial grade panel en de componenten zijn opgebouwd om constant 24/7 aan te liggen in tegenstelling tot andere schermen. Het scherm heeft een levensduur van meer dan 50.000 uren continue gebruik! Ze kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden.

Power over Ethernet

Het scherm kan zowel gevoed worden met de externe meegeleverde adapter, alsook met behulp van een Ethernet-kabel. Dit maakt het gebruik van het scherm zéér flexibel, waardoor u niet meer afhankelijk bent van een al dan niet aanwezige stroombron in de buurt.

Gemaakt voor publieke plaatsen

Een groot voordeel is dat er geen enkele zichtbare knop aanwezig is. Het scherm bestaat uit tempered glas met afgeronde hoeken zodat schade vermeden kan worden. Door deze features is dus het gebruik in publieke ruimten sterk aan te raden. Verder is dit een volledig schroefloos ontwerp.