Cloud Network Media Player

Android Cloud Network Media Player

Dankzij hun Android Operating System zijn deze media players makkelijker te updaten en sneller dan ooit tevoren. Het interne android toestel maakt het gemakkelijk om je media player te upgraden zodat deze ook op het netwerk kan en laat je ook de 3rd-party Digital Signage-software uitvoeren.

Touch CMS

U kunt gebruik maken van ons nieuw Touch Cloud Management Systeem dat u in de controle brengt van uw eigen inhoud die uw op het aanraakscherm maakt, implementeert en aanraakt. Hiervoor is geen ervaring met codering vereist!

24 / 7 kwaliteit

In tegenstelling tot andere mediaspelers of dvd-spelers, is dit toestel speciaal ontworpen om constant te draaien en is het dus ook extreem robuust. U kunt zelfs deze media players gebruiken om aanraakschermapps uit te voeren

Power Timer

Doordat het mogelijk is om je media player vanop afstand aan en uit te zetten, betekend dit dat je media player pas energie zal verbruiken wanner jij dit wilt.

Update vanaf elke locatie

De inhoud van de schermen kan via het webportaal (www.MySignagePortal.com) van overal ter wereld worden geüpload en beheerd. Gewoon inloggen, vervolgens upload je de beelden en video's naar onze beveiligde servers en die stuurt ze direct naar uw schermen.