Freestanding Digital Poster

Freestanding Digital Poster

Deze schermen zijn ideaal bij het gebruiken van openbare ruimtes. Een grondplan van de locatie, meer info over producten, je kan het gewoon zo gek niet bedenken! Alle knoppen van deze Freestanding Digital Posters zitten verborgen in een afgesloten ruimte, waardoor je gerust kan zijn dat niemand kan prutsen met deze schermen.

Plug and Play

Updaten kan simpel door video's of afbeeldingen op een USB-stick te zetten, deze in te pluggen en wachten tot de data geïmporteerd is. Er zijn dus geen extra hardware of kabels nodig om uw scherm up te daten met nieuwe content.

24 / 7 Gebruik

Deze schermen zijn gemaakt met commercial grade panel en de componenten zijn opgebouwd om constant 24/7 aan te liggen in tegenstelling tot andere schermen. Het scherm heeft een levensduur van meer dan 50.000 uren continue gebruik! Ze kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden.

Interne locker

Mocht u het scherm vanaf een externe bron moeten runnen, zoals een PC, kunt u dit doen door gebruik te maken van de HDMI-ingang of de VGA- en 5 mm audio-ingang. Er is ook een ruimte om een kleine pc of mediaspeler in het afsluitbare compartiment te passen.

Gemaakt voor publieke plaatsen

Een groot voordeel is dat er geen enkele zichtbare knop aanwezig is. Het scherm bestaat uit tempered glas met afgeronde hoeken zodat schade vermeden kan worden. Door deze features is dus het gebruik in publieke ruimten sterk aan te raden. Verder is dit een volledig schroefloos ontwerp.