Freestanding Slimline 19″-55″

Android Network Freestanding Digital Poster

Deze schermen zijn ideaal bij het gebruiken van openbare ruimtes. Een grondplan van de locatie, meer info over producten, je kan het gewoon zo gek niet bedenken! Alle knoppen van deze Freestanding Digital Posters zitten verborgen in een afgesloten ruimte, waardoor je gerust kan zijn dat niemand kan prutsen met deze schermen.

Gebruikersrechten

U kunt bepaalde functies van de software of zones van de schermen beperken tot specifieke gebruikers. U kunt bijvoorbeeld een receptionist toestaan dat u toegang heeft tot het scherm in de ontvangstruimte, maar niets anders - ons systeem biedt volledige gebruikersrechtencontrole.

24 / 7 Gebruik

Deze schermen zijn gemaakt met commercial grade panel en de componenten zijn opgebouwd om constant 24/7 aan te liggen in tegenstelling tot andere schermen. Het scherm heeft een levensduur van meer dan 50.000 uren continue gebruik!

Update vanaf elke locatie

De inhoud van de schermen kan via het webportaal (www.MySignagePortal.com) van overal ter wereld worden geüpload en beheerd. Gewoon inloggen, vervolgens upload je de beelden en video's naar onze beveiligde servers en die stuurt ze direct naar uw schermen.

Gemaakt voor publieke plaatsen

Een groot voordeel is dat er geen enkele zichtbare knop aanwezig is. Het scherm bestaat uit tempered glas met afgeronde hoeken zodat schade vermeden kan worden. Door deze features is dus het gebruik in publieke ruimten sterk aan te raden. Verder is dit een volledig schroefloos ontwerp.