High Brightness Professional Monitors

High Brightness Professional Monitors

Wanneer je op zoek bent naar schermen die je ook in de zon nog perfect kan lezen, dan zit je bij deze schermen goed. Met een 1500cd/m2 zijn deze schermen 3 keer helderder dan een standaar commercieel scherm. Verder zorgt het interne airco systeem ervoor dat het paneel en de interne componenten niet oververhit geraken en op een optimale temperatuur kunnen werken.

24/7 Gebruik

Deze schermen zijn gemaakt met commercial grade panel en de componenten zijn opgebouwd om constant 24/7 aan te liggen in tegenstelling tot andere schermen. Het scherm heeft een levensduur van meer dan 50.000 uren continue gebruik! Ze kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden.

Plug and Play

Updaten kan simpel door video's of afbeeldingen op een USB-stick te zetten, deze daarna gewoon insteken en wachten tot de data geïmporteerd is. Er zijn dus geen extra hardware of kabels nodig om uw scherm up te daten met nieuwe content.

Power Timer

Dankzij de mileuvriendelijke power-timer kunt u de schermen dagelijks of wekelijks instellen wanneer deze aan en uit moeten. Doordat het mogelijk is om je schermen vanop afstand aan en uit te zetten, betekend dit dat je schermen en energie zullen verbruiken wanner jij dit wilt.

Leesbaar in het zonlicht

Met een 1500cd/m2 zijn deze schermen 3 keer helderder dan een standaard commercieel scherm. Verder zorgt het interne airco systeem ervoor dat het paneel en de interne componenten niet oververhit geraken en op een optimale temperatuur kunnen werken.