Large Professional Monitor (65″-84″)

Large Size Professional Monitor

Wanneer je een scherm zonder extra's wil, dan moet je kijken naar de Professional Monitor reeks. Deze schermen zijn gemaakt om 24 / 7 aan te liggen zonder kwaliteitsverlies. Door hun 450cd/m² zijn deze schermen helderder dan standaard schermen. Je heb dus zeer kwalitatieve schermen aan een lage prijs.

Plug and Play

Updaten kan simpel door video's of afbeeldingen op een USB-stick te zetten, deze daarna gewoon insteken en wachten tot de data geïmporteerd is. Er zijn dus geen extra hardware of kabels nodig om uw scherm up te daten met nieuwe content.

Super kwaliteit

Met een 450cd/m² zijn deze schermen een stuk helderder dan een standaard commercieel scherm. Verder zorgt het interne airco systeem ervoor dat het paneel en de interne componenten niet oververhit geraken en op een optimale temperatuur kunnen werken.

24/7 Gebruik

Deze schermen zijn gemaakt met commercial grade panel en de componenten zijn opgebouwd om constant 24/7 aan te liggen in tegenstelling tot andere schermen. Het scherm heeft een levensduur van meer dan 50.000 uren continue gebruik! Ze kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden.

Naadloze overgang

Door de smalle rand van de Professional Monitors kunt u meerdere schermen naast elkaar zetten. Wanneer je de Professional Monitors naast elkaar hangt, is er praktisch een onzichtbare overgang.