Live Input Media Player

Cloud Media Player with Live Input

Dankzij hun Android Operating System zijn deze media players makkelijker te updaten en sneller dan ooit tevoren. Het interne android toestel maakt het gemakkelijk om je media player te upgraden zodat deze ook op het netwerk kan en laat je ook de 3rd-party Digital Signage-software uitvoeren. Deze cloud media player heeft ook een LIVE TV functie, waardoor deze geschikt is voor café's en dergelijke.

Live TV

Transformeer uw bestaande schermen naar cloud-based digitale reclameschermen met live televisie. Sluit gewoon een gewenste ingangsbron aan op de mediaspeler via HDMI. Daarna deze aansluiten en u kunt het scherm via onze CMS bedienen.

24 / 7 kwaliteit

In tegenstelling tot andere mediaspelers of dvd-spelers, is dit toestel speciaal ontworpen om constant te draaien en is het dus ook extreem robuust. U kunt zelfs deze media players gebruiken om aanraakschermapps uit te voeren

Power Timer

Doordat het mogelijk is om je media player vanop afstand aan en uit te zetten, betekend dit dat je media player pas energie zal verbruiken wanner jij dit wilt.

Maak custom templates

Hiermee kunt u gerichte content leveren en uw afbeeldingen, video's, webpagina's, tijd en datum precies weergeven hoe u wilt, en zelfs scrollende tekst toevoegen. Voeg uw logo toe aan en gebruik uw bedrijfskleuren in het sjabloonontwerp om de consistentie van het merk te handhaven.