Mirror PCAP Touch Screen 50″

Mirror PCAP Touch Screen with Dual OS

Voeg een klein beetje magie toe aan uw touchscreen met onze Mirror PCAP-Touch! Het verbluffende scherm zal zeker en vast indruk maken op de eindklant wanneer ze deze spiegel gebruiken. De spiegel is uiterst geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals paskamers, winkels, hotels of zelf evenementen! De lijst van mogelijkheden is eindeloos met zo'n uniek scherm als dit. Het scherm heeft een helderheid van 450cd/m2 en perfect gekalibreerd, zodat de inhoud in het wit helder genoeg is voor de eindklanten. Gebieden in het zwart zijn reflecterend en dus gewoon een spiegel. Ga snel aan de slag met dit prachtig product!

Dual OS

Ervaar het meest veelzijdige commerciële touchscreen op de markt. Met zowel Android als Windows besturingssysteem geïnstalleerd op de geïntegreerde pc kan het gewoon niet makkelijker! Schakel naadloos van uw Windows-bureaublad naar de Android-apps; Dit scherm heeft alles in één handig pakket. Een Windows-licentie moet afzonderlijk worden gekocht.

Externe apparaten

Hoewel de schermen een geïntegreerde pc hebben met twee besturingssystemen, is het ook mogelijk om externe apparaten indien nodig aan te sluiten.Sluit uw toestel gewoon aan op het scherm, via VGA of HDMI (voor het videosignaal) en USB (voor de aanraakfunctie). Het scherm zal dan dienen als uw computerscherm en de aanraakfunctie regelt de cursor, in wezen als muis.

10-punts aanraakscherm

Met maximaal 10 contactpunten kunt u een breder scala aan toepassingen gebruiken dan ooit tevoren. Met dit soort functionaliteit kunt u afbeeldingen manipuleren, inzoomen en veel andere aanraakgebaren uitvoeren; Zoals je zou doen met een normale, huishoudelijke tablet. Het staat ook toe dat er meerdere gebruikers tegelijkertijd met het scherm kunnen interageren.

Touch CMS

Via de ingebouwde android module kan je de volledige touch functies gaan gebruiken. Verder kan je ook via het Online Portal content maken. Voor Touch schermen is een extra licentie nodig. Eenmaal je die hebt, kan je ook touch-content gaan maken met enkele muisklikken.