Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting geeft uw onderneming of organisatie een interactieve oplossing om te communiceren naar bijvoorbeeld uw personeel, bezoekers, klanten of patiënten. Door de brede inzet mogelijkheden en flexibiliteit van onze narrowcasting systemen kunt u realtime uw berichten of advertenties aanpassen en automatisch een nieuwsfeed of social media kanaal koppelen om iedereen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Wij hebben een groot aantal advertentiemogelijkheden op het gebied van narrowcasting en meerdere jaren ervaring. Met deze ervaring kunnen wij u helpen om uw doelgroep efficiënt te bereiken.

Hebt u interesse gekregen in narrowcasting?

Wij kunnen uw voorzien van een totaal oplossing en volledige ontzorging of wij kunnen aansluiten op een bestaande narrowcasting voorzieningen om hiervoor de content en het beheer te ontzorgen.

Schermen en Hardware

Indien u nog geen hardware hebt aangeschaft hebben wij voor u diverse oplossingen beschikbaar. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om de hardware bij ons aan te schaffen, wij bieden ook de mogelijkheid om de hardware te leasen of te huren voor zowel korte als lange periodes.

Narrowcasting Schermen

Wij beschikken over diverse soorten oplossingen, het is mogelijk om schermen te leveren die speciaal gemaakt zijn voor narrowcasting. Deze schermen bevatten intern hardware wat te vergelijken is met een computer, welke wij kunnen koppelen met onze software. Het is vaak niet mogelijk om op deze schermen de TV functie te gebruiken.

Narrowcasting Modules

Narrowcasting modules kunnen wij aansluiten om bestaande televisie systemen. Achter de televisie komt een box die wij via HDMI aansluiten. Met dit systeem blijft u de mogelijkheid behouden om het scherm als televisie te gebruiken.

CONTENT & BEHEER

Als u alleen de hardware aanschaf, is dit het zelfde als een lege brochure. Met alleen apparatuur in of buiten uw kantoor pand of evenement bereikt het doel en de doelgroep niet. Uiteindelijk draait het om de boodschap!

Via ons platform kunnen wij u ontzorgen en zorgen wij ervoor dat de schermen de juiste boodschap vertonen. Wij gaan samen met u een plan samenstellen om voor je juiste inhoud te zorgen. Hierbij dragen wij bij aan een beter rendement van uw producten.

Wij beschikken over een studio die de zorg voor producties uit handen kan nemen voor afbeeldingen, video’s en overige content. Wij zijn specialisten in interactieve, grafische en commerciële teksten die voor de juiste boodschap zorgt. Een LED scherm is namelijk geen website of brochure.

Doormiddel van ons beheersysteem is het mogelijk om vanaf elk apparaat met een internet verbind advertenties aan te passen!