Outdoor Freestanding Poster (49″-55″)

Outdoor Freestanding Digital Poster

Pretparken en dierentuinen zijn slechts enkele van de locaties waar Outdoor Displays perfect kunnen gebruikt worden. Doordat de schermen high brightness zijn, zijn deze in het directe zonlicht nog steed leesbaar. Een ander zeer belangrijk punt van deze schermen is dat ze vandal proof zijn. Ze zijn dus niet enkel tegen weer en wind beschermt, maar ook tegen vandalen.

Beschermd tegen vandalen

De buitenste behuizing van onze Outdoor Digital Signage Advertising Displays zijn gemaakt van zacht staal en hebben thermisch gehard glas. Alle knoppen en openingen zijn verborgen en niet toegankelijk voor het publiek.

Leesbaar in het zonlicht

Met een 2500cd/m2 zijn deze schermen 3 keer helderder dan een standaard commercieel scherm. Verder zorgt het interne airco systeem ervoor dat het paneel en de interne componenten niet oververhit geraken en op een optimale temperatuur kunnen werken.

Antireflecterend glas

Het glazen voorpanneel is antireflecterend gemaakt om ervoor te zorgen dat het scherm nog leesbaar is in direct zonlicht. Door de ingebouwde functie zal de helderheid van het scherm nog verhogen.

Optionele netwerkverbinding

De schermen zijn uitbreidbaar met een netwerktoegang (LAN of Wifi), of zelfs via een extra 3G module. Zodoende je niet in het netwerk van de klant hoeft te zitten.