PCAP Touch Screen (22″-55″)

PCAP Touch Screens with Dual OS

Gewoon omdat iedereen graag met Touch bezig is... Deze schermen zijn dankzij hun PCAP Touch niet enkel van design prachtig, maar ook de kwaliteit, reactievermogen en algemene snelheid van het toestel zijn super.

Dual OS

Ervaar het meest veelzijdige commerciële touchscreen op de markt. Met zowel Android als Windows besturingssysteem geïnstalleerd op de geïntegreerde pc kan het gewoon niet makkelijker! Schakel naadloos van uw Windows-bureaublad naar de Android-apps; Dit scherm heeft alles in één handig pakket. Een Windows-licentie moet afzonderlijk worden gekocht.

Tablet stijl

Deze displays kunnen worden beschouwd als de grootste commerciële tablets op de markt; Maar ze zijn nog zoveel meer. Met een opvallende aluminium behuizing en een strak en sexy design, springen deze displays altijd in het oog. Gebouwd met een sterke tempered glass rand aan de voorkant en een brede kijkhoek, zijn deze commerciële tablets moeilijk te missen en vallen ze zeker en vast op.

10-punts aanraakscherm

Met maximaal 10 contactpunten kunt u een breder scala aan toepassingen gebruiken dan ooit tevoren. Met dit soort functionaliteit kunt u afbeeldingen manipuleren, inzoomen en veel andere aanraakgebaren uitvoeren; Zoals je zou doen met een normale, huishoudelijke tablet. Het staat ook toe dat er meerdere gebruikers tegelijkertijd met het scherm kunnen interageren.

Externe apparaten

Hoewel de schermen een geïntegreerde pc hebben met twee besturingssystemen, is het ook mogelijk om externe apparaten indien nodig aan te sluiten. Sluit uw toestel gewoon aan op het scherm, via VGA of HDMI (voor het videosignaal) en USB (voor de aanraakfunctie). Het scherm zal dan dienen als uw computerscherm en de aanraakfunctie regelt de cursor, in wezen als muis.