StandAlone Android Advertising Display

StandAlone Android Advertising Display

Gedrukte affiches zijn verleden tijd. Deze worden steeds meer en meer vervangen door de Android Advertising Displays. Deze schermen zijn simpel via een USB plug & play. Je hebt voor deze schermen enkel een wallmount en stroom nodig zodat je ze proper kan ophangen. Kortom, het ideale vervangmiddel van de ouderwetse kostelijke print affiches.

Plug and Play

Updaten kan simpel door video's of afbeeldingen op een USB-stick te zetten, deze daarna gewoon insteken en wachten tot de data geïmporteerd is. Er zijn dus geen extra hardware of kabels nodig om uw scherm up te daten met nieuwe content.

24 / 7 Gebruik

Deze schermen zijn gemaakt met commercial grade panel en de componenten zijn opgebouwd om constant 24/7 aan te liggen in tegenstelling tot andere schermen. Het scherm heeft een levensduur van meer dan 50.000 uren continue gebruik! Ze kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden.

IPS scherm

Door het gebruik van IPS Panelen hebben deze schermen een kijkhoek van 178 graden zonder kwaliteitsverlies. Van helder zonlicht tot de meest uitdagende lichtomgevingen. Deze displays zijn ontworpen om de ultieme kleurtemperatuur voor levensechte beelden te reproduceren en te handhaven.

Gemaakt voor publieke plaatsen

Een groot voordeel is dat er geen enkele zichtbare knop aanwezig is. Het scherm bestaat uit tempered glas met afgeronde hoeken zodat schade vermeden kan worden. Door deze features is dus het gebruik in publieke ruimten sterk aan te raden. Verder is dit een volledig schroefloos ontwerp.