Standalone Media Player

Standalone Android Media Player

Dankzij hun Android Operating System zijn deze media players makkelijker te updaten en sneller dan ooit tevoren. Het interne android toestel maakt het gemakkelijk om je media player te upgraden zodat deze ook op het netwerk kan en laat je ook de 3rd-party Digital Signage-software uitvoeren.

Plug and Play

Deze HD Android media players kunnen eenvoudig worden bijgewerkt met behulp van een USB stick. Plaats uw foto's en video's op een USB-stick en plaats deze in de media player. Deze zullen dan in een constante loop spelen.

24 / 7 kwaliteit

In tegenstelling tot andere mediaspelers of dvd-spelers, is dit toestel speciaal ontworpen om constant te draaien en is het dus ook extreem robuust. U kunt zelfs deze media players gebruiken om aanraakschermapps uit te voeren

Power Timer

Doordat het mogelijk is om je media player vanop afstand aan en uit te zetten, betekend dit dat je media player pas energie zal verbruiken wanner jij dit wilt.

Inclusief gratis software

Om optimaal gebruik te maken van de mediaplayer, kunt u onze gratis scheduling-software gebruiken, zodat u op bepaalde momenten van de dag verschillende inhoud kunt weergeven. U kunt ook scrollende tekst toevoegen en de duur van de afbeelding en de overgangseffecten instellen met deze software.