Video Wall Displays

Video Wall Displays

Wil je een groot publiek aantrekken? Ervoor zorgen dat alle ogen op het scherm gericht zijn? Bekijk dan zeker onze videowall oplossingen. De videowalls zijn modulair opbouwbaar en hierdoor ook voor elke ruimte en toepassing geschikt. Door de commercial grade LCD panels kunnen deze videowalls tot 24/7 branden en hebben ze een levensduur van 50000 uren.

Naadloze Videowall

Met een totale breedte van 3,5mm zijn deze displays iedaal als onderdeel van een vrijwel naadloze LCD Video Wall, die meteen in het oog springt en gerichte inhoud toont.

Geïntegreerde Video Matrix

Als u een videowall nodig hebt zonder te veel kennis, dan kan je dankzij hun ingebouwde videomatrixprocessor van de verschillende schermen alle content aanpassen.

Power Timer

Dankzij de mileuvriendelijke power-timer kunt u de schermen dagelijks of wekelijks instellen wanneer deze aan en uit moeten. Doordat het mogelijk is om je schermen vanop afstand aan en uit te zetten, betekend dit dat je schermen en energie zullen verbruiken wanner jij dit wilt.

Multiple Inputs

Het voordeel aan deze schermen is dat ze een zeer breed gamma aan interfaces hebben. Dit zowel in audio als video. (HDMI, VGA, DVI, RGB / HV, Composite Video en YPbPr)